Zita Uiterwijk

Beeldendkunstenaar

OnlineTekenAcademie

Hoe kunnen we kunstzinnig werken en de aarde zo min mogelijk belasten of zelfs ondersteunen?

Aan deze website wordt gewerkt. Deze zal in het voorjaar 2021 functioneel zijn.

Heb je voor die tijd een vraag over mijn werk of heb je tips nodig voor je eigen proces dan kun je contact opnemen via info@zitauiterwijk.nl of  een DM sturen via Instagram.

19th Mini Print 2020

19th Mini Print Annual

Georgi Kolev (31-03-1950) richtte in 1991 galerie “Lessedra” op. In Sofia, Bulgarije. Er waren meer dan 60 persoonlijke tentoonstellingen van hedendaagse kunstenaars te zien. En dit jaar is de 19de keer ‘Lessedra World Art Print Annual’. Kunstenaars van over de hele wereld sturen hun werk in. Elk jaar wordt er een catalogus uitgebracht van de geselecteerde werken.

http://www.lessedra.com/annual.php

Lessedra World Art Print Annual – mini print

Een jaarlijkse internationale grafiekkunst tentoonstelling. Met het uitgangspunt dat geen enkele kunstvorm bredere implicaties heeft in de hedendaagse samenleving dan die van de prent. Het doel is om hedendaagse kunstdrukwerken van over de hele wereld te verzamelen en tentoon te stellen. Een bijdrage te leveren aan de contacten en uitwisseling tussen kunstenaars, kunstliefhebbers en verzamelaars. Om het onderzoek naar papier, inkt en andere materialen die gebruikt worden in de grafiekkunst te stimuleren.

Etsen, lino- en houtsnede, zeefdrukken, silligrafie, polyester plaat lithografie zijn technieken die gebruikt worden in de grafiekkunst.

Hier kun je dit artikel delen

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Gerelateerde artikelen

Portrettekening, klassieke tekenmethode. Voorbeeldfoto

Kunst

‘Kunst wordt geboren en ontwikkeld haar kracht daar waar het eeuwige rusteloze verlangen heerst naar

Lees meer